Last news in Fakti

21 Декември, 2022 06:15 1 228 0

Луис ван Гаал: Вече съм в пенсия, но бих изслушал оферта от Португалия

  • луис ван гаал-
  • футбол-
  • португалия-
  • белгия-
  • национален селекционер-
  • нидерландия

Белгия е в търсене на нов селекционер след уволнението на Роберто Мартинес, а Португалия уволни Фернандо Сантош и от федерацията работят за намирането на негов наследник

 Луис ван Гаал: Вече съм в пенсия, но бих изслушал оферта от Португалия - 1

Луис ван Гаал даде любопитно интервю за NPO 3FM, в което не изключи възможността да поеме друг национален отбор, въпреки че се оттегли от поста си начело на Нидерландия след отпадането от Мондиал 2022 и заяви, че слага край на треньорската си кариера.

“Не съм флиртувал с Белгия. Получих въпрос и бях длъжен да отговоря. Същото е и с Португалия. Вече съм в пенсия, но ако ми позвънят, ще ги изслушам. Това е, което мога да кажа”, коментира 71-годишният Ван Гаал.

Опитният специалист изведе Нидерландия до 1/4-финалите на Световното първенство, но там “лалетата” отпаднаха след изпълнение на дузпи от бъдещия шампион Аржентина.

Белгия е в търсене на нов селекционер след уволнението на Роберто Мартинес, а Португалия уволни Фернандо Сантош и от федерацията работят за намирането на негов наследник.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА