Last news in Fakti

29 Декември, 2022 21:38 2 114 5

Кристиано Роналдо: Пеле никога няма да бъде забравен!

  • пеле-
  • кристияно роналдо

Португалецът изрази съболезнованията си с близките на „Краля на футбола“

Пеле издъхна днес на 82-годишна възраст след дълга битка с рак на дебелото черво и COVID-19, а мигове по-късно целият футболен свят изпадна в ступор след новината. След това мнозина започнаха да си спомнят за човека, който бе, а сред милиардите по земното кълбо се присъедини и Кристиано Роналдо.

Моите дълбоки съболезнования към цяла Бразилия и по-специално към семейството на Едсон Арантес до Насименто. Едно просто „сбогом" на вечния крал Пеле никога няма да е достатъчно, за да изрази болката, която в момента обгръща целия футболен свят. Вдъхновение за милиони, препратка вчера, днес и завинаги. Любовта, която винаги си ми показвал, беше взаимна във всеки един момент, който споделяхме, дори от разстояние. Той никога няма да бъде забравен и паметта му ще живее вечно във всеки от нас, любителите на футбола. Почивай в мир, крал Пеле“, написа португалецът в социалните мрежи.

Задочното съревнование между двамата за най-резултатния футболист в историята предизвика Кристиано, за да бъде този велик атлет, когото познаваме днес. За да се целиш във върховете, просто трябва да се сравняваш с единствения „Крал на футбола“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кунчо

    2 2 Отговор
    Във ВМА щяха да го спасят.

    Коментиран от #3

  • 2 Дядо ви Курти от село Пиперково

    12 0 Отговор
    Почивай в мир Пеле....

    Коментиран от #4

  • 3 Жорко

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кунчо":

    На 100%
  • 4 3 дни траур в Столипиново

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Дядо ви Курти от село Пиперково":

    Познаваше ли го?
  • 5 Кики

    2 0 Отговор
    Крал завинаги!