Last news in Fakti

4 Януари, 2023 14:30 892 0

Локо Пд продава вратаря си във френския елит

  • динко хоркаш-
  • локомотив пловдив-
  • лориен-
  • трансфер-
  • футбол

В следващите дни Хоркаш трябва да мине прегледи и да договори личните си условия

Локо Пд продава вратаря си във френския елит - 1
Снимка: БГНЕС

Вратарят на Локомотив Пловдив - Динко Хоркаш, е заминал за Франция вчера, където се очаква да подпише с клуб в Лига 1. Става въпрос за тима на Лориен. Тимът е шести и ще гони напролет място в Лига Европа или Лигата на конференциите.

В следващите дни Хоркаш трябва да мине прегледи и да договори личните си условия. Стражът ще пропусне старта на зимната подготовка с Локомотив Пловдив, който е насрочен за петък.

23-годишният Хоркаш вече е уведомил спортно-техническия щаб на “смърфовете”. Засега на “Лаута” не планират да търсят негов заместник, а ще заложат на опитния Илко Пиргов, който пазеше преди привличането на хърватина.

Хоркаш е бивш футболист на Динамо (Загреб). Той бе взет от екипа на Александър Томаш през юли миналата година и направи изключително силна есен. Той беше гледан от главния скаут на Лориен в двубоя с Левски на “Герена” (1:1), когато отчая “сините” с изявите си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА