Last news in Fakti

6 Януари, 2023 10:45 915 1

Джейк Пол предложи две битки на Нейт Диас - в бокса и в ММА

  • джейк пол-
  • мма-
  • спорт-
  • бокс-
  • нейт диас

Диас е към края на своята кариера и тези 2 битки ще му гарантират спокойни старини с милиони в банката

Джейк Пол предложи две битки на Нейт Диас - в бокса и в ММА - 1

Преди няколко часа стана ясно, че Джейк Пол е подписал договор с ММА лигата PFL. Звездата от YouTube не си губи времето. Джейк вече е предложил договор за две битки на Нейт Диас, пише mma.bg. Офертата включва боксов мач, а шест месеца по-късно битка в PFL по правилата на ММА. Все още не е ясно дали Нейт ще приеме, но офертата е доста примамлива.

Диас е към края на своята кариера и тези 2 битки ще му гарантират спокойни старини с милиони в банката. Пол ще се бие за PFL в новата дивизия Super Fight, като в нея бойците получават 50% от продадените платени гледания.

В момента Диас е свободен агент и няма пречка пред него да подпише този договор. Предстои да видим дали ММА звездата ще се съгласи. Нейт вече каза, че може да се бие с Пол, така че след такава оферта вероятно ще приеме.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БОКСЪТ е коварен СПОРТ