7 Януари, 2023 08:45 2 035 2

Драмата приключи! Ал-Насър картотекира Ронадо!

  • кристиано роналдо-
  • ал-насър-
  • ал насър-
  • футбол-
  • картотекиране

Очакванията са Роналдо да дебютира за Ал-Насър на 21 януари в мача с Ал-Етифак

Драмата приключи! Ал-Насър картотекира Ронадо! - 1
Снимка: БГНЕС

Драмата около регистрирането на Кристиано Роналдо в Ал-Насър приключи. Португалецът вече е картотекиран като футболист на гранда от Рияд и скоро ще може да дебютира за новия си клуб, твърди журналистът Руди Галети. Според него нападателят е бил регистриран още преди вчерашния двубой с Ал-Тай, спечелен с 2:0, но изтърпява наказанието си, поради което изгледа срещата от трибуните.

Очакванията са Роналдо да дебютира за Ал-Насър на 21 януари в мача с Ал-Етифак. Както вече стана ясно, звездата ще изтърпи наказание от два мача, което е от престоя му в Манчестър Юнайтед. Така той няма да играе и в дербито с Ал-Шабаб на 14 януари.

Ал-Насър се е разделил с камерунския си голмайстор Венсан Абубакар, за да може да регистрира Кристиано. Клубовете в Саудитска Арабия имат право да разполагат с по 8 чужденци, а португалецът беше деветият такъв. Така се е стигнало до напускането на Абубакар, който се очаква да премине под наем в бившия клуб на Роналдо - Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЭТЕМ харвардския ГАЛОSHHH

    7 1 Отговор
    Браво, там му е мястото, подхождат си и по боята...
  • 2 Кой

    3 1 Отговор
    Кой е Ронадо??