Last news in Fakti

7 Януари, 2023 11:15 1 333 0

Световният №1 пропуска Australian Open

  • карлос алкарас-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • australian open-
  • контузия

Испанецът няма да участва в Австралия заради контузия в крака

Световният №1 пропуска Australian Open - 1
Снимка:

Световният номер 1 в тениса - Карлос Алкарас, ще пропусне първия Голям шлем за сезона Australian Оpen. Испанецът няма да участва в Австралия заради контузия в крака.

19-годишният тенисист разкри, че е получил контузия в предсезонната подготовка.

"Работих здраво, за да съм в най-дбората форма в Австралия. За жалост няма да мога да участвам в Kooyong (подготвителен турнир), както и в Australian Open. Това е труден момент за мен, но трябва да остана оптимист, да се възстановя и да гледам напред. Ще се видим през 2024-а Австралия", написа Алкарас в социалните си мрежи.

Защитаващият титлата си от миналата година - Рафаел Надал, ще бъде промотиран до първи в схемата на турнира. Откритото първенство на Австралия започва на 19-и януари.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА