Last news in Fakti

9 Януари, 2023 10:27 1 444 2

Двама от Берое в неизвестност

  • берое-
  • футбол-
  • абел анисе-
  • стийв траоре

Клубът разтрогва договорите им

Двама от Берое в неизвестност - 1

Двама от футболистите на Берое - Абел Анисе и Стийв Траоре, вече няма да са част от тима на старозагорци. “Заралии” ще прекратят договорите им, след като и двамата не са се присъединили навреме за подготовката и все още са в неизвестност за клуба.

"Футболистите Абел Анисе и Стийв Траоре все още не са се присъединили към подготовката на „Берое“. Както бе обявено, първият получи два дни допълнителна почивка, но не се завърна и след договорената дата.

Клубът направи опити да се свържат с Анисе и Траоре, но те са в неизвестност. Поради така стеклите се обстоятелства, ръководството ще предприеме съответните действия за прекратяване на договорните взаимоотношения и с двамата играчи по тяхна вина".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    7 0 Отговор
    Натоварили са ги на някой бус с мигранти камилари.
  • 2 То е ясно

    0 0 Отговор
    Отишли са в Украйна да се бият за Путин.