Last news in Fakti

10 Януари, 2023 08:00 1 523 2

Реал Мадрид за Гарет Бейл: Той беше част от един от най-успешните период в историята ни

  • реал мадрид-
  • гарет бейл-
  • футбол

Уелският нападател записа осем години на “Сантиаго Бернабеу” между 2013 и 2022 г. и спечели 19 трофея с екипа на испанския гранд

Реал Мадрид за Гарет Бейл: Той беше част от един от най-успешните период в историята ни - 1
Снимка:

Реал Мадрид - клубът, в който Гарет Бейл прекара най-голямата част от кариерата си, се изказа ласквао за него след решението му да се оттегли от футбола.

Уелският нападател записа осем години на “Сантиаго Бернабеу” между 2013 и 2022 г. и спечели 19 трофея с екипа на испанския гранд. През този период той изкара и една кампания под наем в Тотнъм.

“Реал Мадрид иска да изкаже своите признателност, адмирации и любов към една истинска легенда на клуба и световния футбол”, започва обръщението на “белите”.

“Той беше част от един от най-успешните период в историята ни. Паметни бяха попаденията му във финала за Купата на краля през 2014 година, както и на финалите в Шампионската лига през 2014 и 2018 г. На него винаги ще се гледа като на легенда на нашия клуб. Всичко най-хубаво на теб и семейството ти. Успех, Гарет”, допълват от Реал.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глоги

    0 0 Отговор
    Той беше част от един от най-успешните периодИ в историята ни.
  • 2 Факт не Оспорим

    0 0 Отговор
    Съгласен съм че беше част,но не допринесе с нищо за тази история,човека се напъваше с националният си тим повече от колкото с Реал.