Last news in Fakti

10 Януари, 2023 17:03 6 788 4

Новият селекционер на Португалия разкри дали ще разчита на Кристияно Роналдо (ВИДЕО)

  • роберто мартинез-
  • португалия-
  • кристияно роналдо

Португалецът ще навърши 38 години през февруари

Новият селекционер на Португалия разкри дали ще разчита на Кристияно Роналдо (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Новият селекционер на Португалия - Роберто Мартинез, разкри в първото си интервю след назначението си, дали ще разчита на Кристияно Роналдо в предстоящите европейски квалификациите, предаде ESPN.

Той бе категоричен, че ще избира селекцията си измежду всички португалски футболисти, като в това число влиза и 5-кратният носител на „Златната топка“, независимо от факта, че вече не се състезава в Европа, а ще прекара следващите две години и половина в Ал-Насър.

Припомняме, че Кристияно в момента е на 37 години, а рожденият му ден е на 5 февруари, така че евентуалното му участие на Евро 24 в Германия ще го свари на 39-годишна възраст.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Твърдо

    3 2 Отговор
    Нийе
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Леля Гошо

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Алекс83":

    ДесислаФщини
  • 4 Ние

    6 4 Отговор
    Той се скара с над и ние От ФИФА няма да позволим на треньора да го взема в Португалия ,нали целта ни е да го изолираме от Европа ..за да си бутаме нашето послушно момченце Месото...нали за това си му подарихме и цяло световно..всеки мач дузпички дузпички дузпички....а бе цирк голям направихме но както и да е .. важните е че никой не разбра че си направиме световно за меси...с изключение на зрителите по целия свят де....ама на нас какво ни пука за тях . важното е да си бутаме нашето момче напред ...може да не може да ходи по стадиона но ние ще казваме че той е супер...да те е-а и ФИФА да те е.а и чудото .. прогнила корумпирана мафия ...цял свят ви гледаше каква пародия на "световно" сътворихте.. ..