Last news in Fakti

11 Януари, 2023 20:33 2 696 0

Франк Кеси осъзнава, че мечтата в Барселона всъщност е кошмар, от който ще търси изход

  • франк кеси-
  • барселона

„Каталунците“ вече са го сложили на трансферния пазар

Франк Кеси осъзнава, че мечтата в Барселона всъщност е кошмар, от който ще търси изход - 1
Снимка: БГНЕС

Франк Кеси се превърна в една от звездите в Серия А в периода си в Аталанта и Милан в дълбока резерва в Барселона през последните 6 месеца. Това го кара да мисли, че мечтата за „Ноу Камп“ е просто кошмар, от който ще търси изход.

Спортният журналист Жерар Морено пише днес в социалните си мрежи, че котдивоарецът вече е на трансферния пазар и ще се опита да си уреди трансфер още през януари.

„Каталунците“ от своя страна биха искали да получат няколко десетки милиона за сделката, макар това да е доста трудно, когато 26-годишният полузащитник е изиграл само 637 минути за клуба от старта на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА