Last news in Fakti

12 Януари, 2023 09:53 8 743 1

Скандал в Ботев Пд може да предизвика изходящ трансфер в ЦСКА

  • браян морено-
  • цска-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • торпедо москва

Последният в класирането в Русия най-вероятно е харесал повече френския голмайстор на „канарчетата“, но се твърди, че самият нападател не е одобрил подобен трансфер

 Скандал в Ботев Пд може да предизвика изходящ трансфер в ЦСКА - 1
Снимка:

Скандал в Ботев Пловдив може да предизвика изходящ трансфер в ЦСКА, научи „Мач Телеграф“. Преди няколко дни стана ясно, че в руските медии се твърди, че местният елитен тим Торпедо Москва избира между двама нападатели от родното първенство – Браян Морено от ЦСКА и Антоан Бароан от Ботев Пловдив.

Последният в класирането в Русия най-вероятно е харесал повече френския голмайстор на „канарчетата“, но се твърди, че самият нападател не е одобрил подобен трансфер. Няма официално потвърждение на това, но е факт, че Бароан беше изваден от тренировъчния процес на Ботев и пратен да се готви с дубъла, воден от Даниел Коен. Припомняме, че нападателят имаше проблеми с дисциплината и беше пред изгонване от клуба, когато наставник на тима беше Азрудин Валентич. При Желко Копич обаче заигра добре и стана голмайстор на отбора през есенния дял.

Твърди се, че този път нападателят е отказал да премине в друг отбор при отлични за Ботев условия. Държавата обаче не е устройвала играча и той е отклонил офертата, което е предизвикало наказанието на Антоан. Най-вероятно става дума за предложението от Торпедо Москва.

Не е ясно дали Бароан ще замине с Ботев в неделя за Дубай, но скандалът при „канарчетата“ приближава Браян Морено към трансфер в Русия. От „Армията“ обаче разкриха, че и съгласието на колумбиеца по тази сделка подлежи на съмнение.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 18 Отговор
    цска ФАЛИРА !