Last news in Fakti

13 Януари, 2023 09:36 3 180 2

Кешеру: Съжалявам за това как завърших в Лудогорец

  • клаудиу кешеру-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • паок

Футболистът на румънския УТА Арад разказва, че не искал да си тръгва от българския шампион по начина, по който са станали нещата

Кешеру: Съжалявам за това как завърших в Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Румънският нападател Клаудиу Кешеру, който се превърна в легенда на Лудогорец, разкри, че най-много съжалява, че не е подписал с ПАОК през 2019 година. Футболистът на румънския УТА Арад разказва, че не искал да си тръгва от българския шампион по начина, по който са станали нещата.

“Почувствах се най-зле, когато отказах на ПАОК, защото Разван Луческу беше старши треньор там. Това се случи през лятото на 2019 годна. Имах уговорка с шефа на Лудогорец да го уведомя месец преди да решат да ме продават. Но всичко се случи два дни преди първия мач в Шампионската лига. Мисълта ме водеше да остана в Лудогорец, защото не знаех как ще се почувствам, ако си тръгна”, заяви Кешеру пред digisport.ro.

“Съжалявам не защото ПАОК спечели шампионата после, а заради това как завърших в Лудогорец. Но и защото не успях да работя с Луческу. Въпреки всичко, не съжалявам за нищо в България”, каза още нападателят.

Клаудиу е голмайстор номер 1 на “орлите” за всички времена. Той си тръгна от Лудогорец през лятото на 2021 година, като преди това бе пратен в дубъла.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Али

    0 0 Отговор
    Е,поне взе жената на Владо Стоянов като бонус

    Коментиран от #2

  • 2 Име Фамилия

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Али":

    Стига Ве, ама верно ли му зе жената?!
    Ами тя що съ дала?
    Ко туй нящо?!