Last news in Fakti

16 Януари, 2023 11:03 1 712 1

Карло Анчелоти: Подарихме победата на Барселона

  • карло анчелоти-
  • барселона-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • ел класико

Първите два гола бяха недопустими

Карло Анчелоти: Подарихме победата на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти говори след загубата с 1:3 от Барселона за Суперкупата на Испания. Поражението е второ за "белите" в последните три мача, а италианецът призна, че отборът му минава през труден период. Анчелоти загуби първи финал от 2010 година след 10 трофея за 13 години.

“Тази вечер направихме много грешки в отбрана и направо подарихме победата на съперника. Първите два гола бяха недопустими”, заяви специалистът след срещата в Рияд.

“В труден етап сме, но трябва да работим, за да коригираме неточностите. Ще се завърнем!”, обеща Анчелоти.

“Преди това обаче е необходимо да не допускаме такива голове и да играем като отбор. Изгубихме почти всички единоборства и всеки един от състезателите допусна грешки. Нужно е да успеем да преглътнем случилото се и да излезем уверени в следващата среща. Барселона е силен отбор и придоби увереност, след като ни поведе. Във финал такива грешки се наказват”, завърши треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенко

    0 0 Отговор
    "ТАТКО КАРЛО " - ИЗДЯЛКА ДЪРВЕН " РЕАЛ -М" --- СЛЕД ПЕРИПЕТИИ ЩЕ СТАНЕ " ЖИВО МОМЧЕ " !?!?