Last news in Fakti

19 Януари, 2023 09:45 2 236 2

Въпреки обещанията на Мъри, Левски продава още един

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • ноа сонко сундберг-
  • хосе кордоба-
  • футбол

Сега изборът е между централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба

Въпреки обещанията на Мъри, Левски продава още един - 1
Снимка: БГНЕС

Няма да продаваме повече“, отсече треньорът на Левски Станимир Стоилов след загубата с 2:3 от Ал Кувейт. Това е станало след куп разговори на най-високо ниво в клуба. В днешния си брой в. „Мач Телеграф“ изтъква, че това може скоро да се промени.

Мъри Стоилов ще се лиши от още един титуляр, и то в ключова зона. Левски вече се раздели с един титуляр – Георги Миланов.

Сега изборът е между централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, според „Мач Телеграф“.

Интерес към Сундберг има от страна на тим от Франция, който ще донесе в касата на Левски сериозни постъпления. Проблем обаче е, че панамецът Кордоба също напира за трансфер, а „сините“ не могат да се разделят и с двамата.

Левски взе Кристиан Димитров, за да покрие евентуална раздяла със Сонко или Хосе, чието оставане поне през лятото би било предпочитан вариант за клуба, тъй като по-младият панамец може още да вдигне цената си.

Иначе вчера в Унгария окончателно извадиха набелязания халф на Левски Андриан Краев от сметките на МОЛ Види за зимната селекция. Ръководството на тима от Секешфехервар успя да уреди още един опорен халф с част от парите, които уж бяха заделени за Краев, но пък се видяха малко на „сините“. За 100 000 евро в Унгария цъфна Дейби Флорес. Националът на Хондурас отказа да поднови договора си с Панетоликос и от МОЛ Види се възползваха от това, за да го вземат по-тънко.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маймуняка

    6 4 Отговор
    Стига с това пропаднало отборче.Пишете и за другите.
  • 2 Гост

    5 6 Отговор
    Да пишете за литекс-етрополе. Какво става там смениха ли цвета или името на оборчето