Last news in Fakti

21 Януари, 2023 09:00 3 350 1

Манчестър Юнайтед подготвя зашеметяващ трансфер

  • манчестър юнайтед-
  • тотнъм-
  • хари кейн-
  • трансфер-
  • висша лига-
  • футбол

Изданието твърди, че капитанът на Англия Хари Кейн е отворен към идеята да се присъедини към „червените дяволи“

Манчестър Юнайтед подготвя зашеметяващ трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед подготвя зашеметяващ трансфер на голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн през идното лято, гръмна в петък вечер Daily Mail.

Изданието твърди, че капитанът на Англия е отворен към идеята да се присъедини към „червените дяволи“, като шефовете на клуба вече дори са започнали да проучват възможността да го доведат на „Олд Трафорд“ след края на сезона.

В Юнайтед са определили Кейн като основен приоритет за лятната селекция, тъй като мениджърът Ерик тен Хаг иска да доведе в клуба нападател от световна класа. 29-годишният нападател ще навлезе в последните 12 месеца от договора си с „шпорите“ през лятото и се съобщава, че в Тотнъм не са много обнадеждени, че ще го убедят да преподпише.

Изданието допълва, че в Тотнъм са поставили цена на Кейн от 85 милиона паунда, от когото се интересуват още Байерн Мюнхен и Реал Мадрид.

Ако в крайна сметка обаче Ман Юнайтед не успее да привлече Кейн, то на „Олд Трафорд“ разглеждат Виктор Осимен от Наполи и Бенямин Шешко от Ред Бул Залцбург като негови алтернативи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен

    2 2 Отговор
    Това прехвалено 🌲🌲🌲 не струва и 1 милион ...Супер прехвален пишман футболист....