Last news in Fakti

21 Януари, 2023 16:00 1 040 5

Легенда на Левски: Дано да не ни напусне Филип Кръстев, защото ще закъсаме сериозно

  • филип кръстев-
  • футбол-
  • стефан аладжов

Ако имат финансови възможности, да взимат още футболисти

Легенда на Левски: Дано да не ни напусне Филип Кръстев, защото ще закъсаме сериозно - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Левски Стефан Аладжов заяви, че се надява Филип Кръстев да остане в клуба. Той коментира и отменените контроли с руските отбори в Дубай.

"Съгласен съм с ръководството. Ще намерят други противници за тези дати. Виждате какво е отношението към Русия на повечето места по света. Руснаците ги режат отвсякъде. Аз също съм за Украйна в тази война. За мен постъпиха правилно с отмяната на контролите", заяви пред "Мач Телеграф" футболистът с най-много мачове в историята на Левски. Той коментира и селекцията на тима.

"Ако имат финансови възможности, да взимат още футболисти. Хубаво е да имаме още конкуренция във всички линии. Всички отбори взимат нови, трябва да взимаме и ние. Особено ЦСКА 1948 се скъсват да взимат. Но може би е нормално. Имат си пари - взимат. Радвам се за Кристиан Димитров. Мисля, че е добър футболист, а на неговия пост имаме нужда от алтернатива. Особено ако продадем Сонко Сундберг. Що се отнася до Асен Чандъров, той е длъжен, ако трябва да надскочи себе си, за да замени пълноценно Георги Миланов.

Със сигурност ще му е трудно. Очаквам най-много от Рикардиньо, тъй като имахме проблеми с вкарването на головете през есента. Колко успешна ще е тази селекция, ще се каже към края на сезона. Дано да не ни напусне Филип Кръстев, защото ако това стане, ще закъсаме сериозно", добави още легендарният ляв бек.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 питам си

    4 2 Отговор
    Този бил за Окарината, а дали не подкрепя и биячите на българи в Маккедонията.
  • 4 Хаха

    3 2 Отговор
    Щели да закъсат !? От това повече накъде ? Към "Б" група ли ? И там ще сте на шестото.
  • 5 Стоян Александров

    2 1 Отговор
    Алоооо Аладжов ваички фенове на Левски обичат и уважават БРАТССКА РУССИЯ, РАЗБРА ЛИ БЕ ??? ДА СЕ ПОДЛАГАШ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ Е ПРОТИВ ВСИЧКО СИНЬО И ВСИЧКО КОЕТО НОСИ ИМЕТО ЛЕВСКИ. ЛЕВСКИ Е СВОБОДА, РАВЕНСТВО И МИР ЗА ВСИЧКИ ПО СВЕТА. НИЕ ТРЯБВА ДА НОСИ МИРА И СПРАВЕДЛИВОСТТА, НАС ИМЕТО НИ ЗАДЪЛЖАВА, ОК БЕ АЛАДЖОВ. ТОВА С РУССКИТЕ ОТБОРИ Е НАЙ -ГОЛЕМИА ЛЕВСЙАРСКИ РЕЗИЛ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ НИ 100 ГОДИНИ. АЛАДЖОВ ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ СЕГА ЗА 1 МЕСЕЦ В ДУБАЙ ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ ? А ЗА РОЗОВИТЕ ОТ КЪДЕ СА ПАРИТЕ БЕ ? И ОЩЕ НЕЩО, АКО СЕГА ТИ СИ ФУТБОЛИСТ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ИГРАЕШ В ЛЕВСКИ ЩОТО ЩЯХА ДА ВЗЕМАТ РОЗОВ НАМЕСТО ТЕБ, ОК !!!