23 Януари, 2023 21:03 1 433 0

Звездата на Арсенал призна пред Хабиб Нурмагомедов кога ще се завърне в игра (ВИДЕО)

  • габриел жезус-
  • арсенал-
  • хабиб нурмагомедов

Бразилецът все още лекува травма в коляното

Звездата на Арсенал призна пред Хабиб Нурмагомедов кога ще се завърне в игра (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Арсенал - Габриел Жесус, сподели пред MMA легендата Хабиб Нурмагомедов, кога ще е готов, за да се завърне в игра за своя клуб, след като двамата разговаряха в „история“ на Instagram, разпространена от потребител на Twitter.

25-годишният бразилец споделя, че ще има нужда от още около 5 седмици, за да е готов на 100% след контузията в коляното си от световното в Катар.

Това означава, че „артилеристите“ ще продължат да залагат на Еди Нкетиа в предстоящите дербита с Манчестър Сити за ФА Къп и шампионата, които ще са съответно на 27 януари и 15 февруари.

Младият англичанин на свой ред побърза да опровергае критиците си, като вече има 9 попадения и се превърна в едноличен лидер при голмайсторите в тима.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА