Last news in Fakti

25 Януари, 2023 17:03 1 300 0

Йосиф Панов е готов да се откаже от професионалния бокс в името на Олимпийските игри

  • йосиф панов-
  • бокс

Един от най-добрите ни бойци на професионалния ринг мечта за изява именно на най-голямата сцена

Йосиф Панов е готов да се откаже от професионалния бокс в името на Олимпийските игри - 1
Снимка: БГНЕС

Йосиф Панов може и да е един от най-добрите ни боксьори на професионалния ринг в момента, но мечтата му да се бие за България от трибуната на Олимпийските игри е по-силна. Това той призна сам пред bTV от лагера с националния отбор на Белмекен.

Олимпиадата е една от мечта. Трябва да бъда бърз, динамичен. Трудно ще успея да съчетавам професионалния с аматьорския бокс. Като да играеш тенис на маса и тенис на корт. Ще слушам изцяло напътствията на треньорите. Ако трябва да избирам, ще натискам за развитие в аматьорския бокс“, каза „Пепелянката“ пред телевизията.

Той все пак ще се консултира с Българския професионален боксов съюз, за да разбере дали двете поприща ще бъдат в конфликт.

Междувременно Панов се готви за бой за интернационалната титла на UBO под егидата на MaxFight през април, а в същото време не изключва възможността да се качи на ринга за купа „Странджа“ през февруари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА