Last news in Fakti

27 Януари, 2023 07:30 977 2

Гуардиола би поел Барселона, само да го потърсят

  • манчестър сити-
  • хосеп гуардиола-
  • футбол-
  • барселона

Барселона е моят клуб

Гуардиола би поел Барселона, само да го потърсят - 1

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели, че ще се завърне в Барселона, ако някога го повикат. Той подчерта, че няма значение кой отбор води, стига каталунците да се свържат с него.

„Ако съм треньор тук или където и да е, и Барселона ме повика... Ще отида в Барселона. Това е моят клуб“, коментира Гуардиола на пресконференция преди мача с Арсенал за ФА Къп.

„Всеки има мечта и знам, че Артета отиде в клуба, за който мечтаеше. Той беше фен на Арсенал, част от играта му бе там, беше капитан и обичаше този клуб. Животът е твърде кратък и трябва да летиш“, допълни испанецът.

Гуардиола бе начело на Барселона в периода 2008-2012 година като спечели на три пъти Ла Лига и Суперкупата на Испания. Под негово ръководство каталунците триумфираха по два пъти в Шампионска лига, Купата на Краля и Суперкупата на Европа.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитров

    4 2 Отговор
    Той хубаво ще поеме Барселона, ама вече ги няма Шави, Иниеста, Меси и останалите звезди от първия му престой...
  • 2 Дааа

    1 3 Отговор
    Хосе залязваш ...човек.Никой няма да те търси.