Last news in Fakti

27 Януари, 2023 11:22 2 548 1

Съпругата на Дани Алвеш изтри почти всички общи снимки

  • дани алвеш-
  • хоана санс-
  • футбол-
  • съд-
  • дело-
  • изнасилване

Веднага след обвинението Хоана подкрепи съпруга си, но след като стана ясно, че върху бельото на жертвата е останал доказателствен материал, тя явно е променила позицията си

Съпругата на Дани Алвеш изтри почти всички общи снимки - 1

Съпругата на обвинения в изнасилване Дани Алвеш - испанският модел Хоана Санс, изтри почти всички общи снимки на двамата в Инстаграм. Бразилският национал беше арестуван без право на гаранция.

Веднага след обвинението Хоана подкрепи съпруга си, но след като стана ясно, че върху бельото на жертвата е останал доказателствен материал, тя явно е променила позицията си.

Санс и Алвеш са заедно от 2015 г., като преди това футболистът имаше друг брак с Динора Сантана, продължил едва три години.

Момичето, което обвини Алвеш в изнасилване, отказа компенсация и иска той да отиде в затвора. Футболистът, който на няколко пъти даде противоречиви показания, е заплашен от 4 до 12 години затвор.

В първите дни от 2023 година Хоана трябваше да понесе още един тежък удар - загубата на майка си. По-късно тя написа в Инстаграм „Сърце мое, изтърпи толкова много болка, моля те“. Някои от последователите го разтълкуваха като послание за Дани Алвеш, но по-скоро то е за нея самата и нейното сърце - тя се надява да успее да понесе толкова важна загуба като тази на майка си.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алевш

    2 2 Отговор
    голем боклук. Редък