Last news in Fakti

30 Януари, 2023 20:33 3 647 1

Instagram блокира Лионел Меси заради световната му купа от Катар

  • лионел меси-
  • катар 2022-
  • instagram

Аржентинецът се оплака, че е бил неправомерно санкциониран от социалната мрежа

Instagram блокира Лионел Меси заради световната му купа от Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Социалната мрежа Instagram е блокирала профила на Лионел Меси в продължение на няколко дни след триумфа му със световната купа в Катар. Това призна самата звезда на „албиселесте“ пред Urbana Play, цитиран от ESPN.

Instagram профилът ми беше блокиран за няколко дни заради броя на съобщенията, които получих след спечелването на световната купа. Имах милион известия и те ме блокираха“, сподели Меси.

Междувременно снимката на аржентинеца с трофея събра над 75 млн. „харесвания“ в социалната мрежа, превръщайки се в най-популярната публикация в интернет.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    3 20 Отговор
    Снимката събра над 75 милиона харесвания ...а Колко милиарда намразиха това надарено момче за това че ФИФА организира специално световно първенство за него...и буквално подари титлата на Аржентина...и защо въобще трябваше милиарди хора да гледат пародия на световно ...като на всички стана ясно още от началото че от ФИФА ще направят всичко възможно че дори и невъзможното само и само да дадат купата на меси....и някой някога спомня ли си, някой отбор на каквото и да е първенство да е получавал всеки мач дузпи...и всяка от съмнителна от по съмнителна..ако някой си спомня такъв цирк Нека ми каже кога е било.това нещо...заради един играч да организираш цяло световно..това беше върха на простотията ..!!!..