Last news in Fakti

31 Януари, 2023 14:30 1 043 8

Карачанаков: Съжалявам, че си тръгнах от ЦСКА, най-добре се чувствах на "Армията"

  • антон карачанаков-
  • цска-
  • футбол-
  • монтана

Той дори стигна до националния отбор на България, за който обаче не успя да запише минути

Карачанаков: Съжалявам, че си тръгнах от ЦСКА, най-добре се чувствах на "Армията" - 1

Антон Карачанаков е познато име сред футболната общественост в България. Наскоро футболистът подсили втородивизионния Монтана, с който ще опита да се завърне в елита, печелейки промоция. Карачанаков е юноша на Пирин, но направи сериозно име в ЦСКА. Той дори стигна до националния отбор на България, за който обаче не успя да запише минути. В България крилото е носил още екипите на Берое, Ботев (Пловдив), Славия, Царско село и Пирин. Ето какво сподели Карачанаков за Sportal.bg от лагера на тима в Турция.

„Загубихме в първата контрола, но имаме още две проверки. Играем срещу добри отбори. Надявам се да се представим добре. Моята подготовка върви с разтежение, което получих вчера на тренировката. Условията са чудесни, хотелът е супер. Г-н Румен Панайотов ми се обади и не сме се пазарили. Направо се разбрахме и дойдох тук да помогна. Имаме поставена цел да се изкачим в efbet Лига. Надявам се, че ще я постигнем, да покажем добри игри, добри мачове и да побеждаваме.

Тук съм, за да дам всичко от себе си. Все още не познавам отбора. Лека-полека всеки ден се обиграваме. Има и други добри отбори. Аз не съм ги гледал през есента, които също искат да се качат в елита. Надявам се накрая ние да излезем на първо място и да се класираме.

Тръгнах си октомври месец от Румъния. Два месеца си седях у дома. Поддържах форма, но не така, както трябва. Разтегнал съм и мисля, че трябва да направя ехограф, но се надявам да съм готов за старта на сезона. Кариерата ми в чужбина можеше да се получи по-добре, но за съжаление получавах много травми. В Румъния получих разтежение, карах COVID, имаше и забавяне на заплатите и реших да си тръгна.

Бях в Гърция, но не мога да кажа, че изоставаме от тях. Бил съм в Ботев и там има прекрасна база, хубави терени с хотел. Бил съм в Берое. Условията са добри за тренировка. Пирин също има добри условия. Царско село също. Важен е теренът. Не мисля, че изоставаме.

Съжалявам, че си тръгнах от ЦСКА, защото аз сам поисках да си тръгна. Оценявам престоя си в ЦСКА добре. Мисля, че бях около 4 години там. Дадох всичко от себе си, помогнах в много мачове. Имам голове в дербита, побеждавал съм Левски. Мисля, че престоят ми в ЦСКА беше успешен. Аз съм малко по-емоционален и след един мач в една контрола имах пререкание с един от треньорите. След мача реших да си тръгна и това беше. Взех си куфарите и тръгнах. Разтрогнах договора си. Най-добре съм се чувствал в ЦСКА.

Доколкото слушам съотборниците си, всички искат да играят в efbet Лига. Ще опитаме да влезем, но не зависи само от нас. И в другите отбори съм допускал емоционални грешки и реакции. Това е довело до сърдене и тръгване, но не мога да върна миналото.

Всеки един футболист иска да заиграе за своята държава. За мен беше огромно удоволствие да бъда на лагера с футболисти като Ивелин Попов и още други. За съжаление, не успях да направя дебют. За мен е радващо, че успях да видя футболисти като Модрич, Ракитич и други. Явно в Хърватия са по-организирани и държат на школите. Налагат повече свои футболисти и са изградили добра машина за продаване".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Левски 1914

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "пенко":

    А ти знаеш ли, че цска ФАЛИРА?

    Коментиран от #3, #4, #6

  • 3 Прасчо

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Стига, бе, кога стана това? При Черепа, Спасчо или Раев?
  • 4 Илиянчето

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    И Мtel станаха А1,
    Но никой не си спира договора или изхвъля телефона .
    Оператора си е един същ.
    Просто стратегия.
    Важното е да са първо място !

    Коментиран от #5

  • 5 Левски 1914

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Илиянчето":

    Там е друго, а при вас Ганчев и Стоичков умишлено ФАЛИРАХА вашия отбор и докараха Литекс обединен с Етрополе! А защо играете с булстата на Литекс?
  • 6 Хамрун.2022

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Най много боли да ядеш бой от (фалирал) умрял.
    Затова някойи толкова много ги тормози.

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Хамрун.2022":

    Няма как да ядеш бой от такъв и ти много добре знаеш.

    Коментиран от #8

  • 8 Прасчо

    3 3 Отговор

    До коментар #7 от "Левски 1914":

    Яли сте, ядете и пак ще ядете! И от фалирали, и от умрели и от всякаква жива и нежива форма, защото да ядеш бой е вашия начин на съществуване и вечен манталитет!