31 Януари, 2023 17:33 985 1

23-ма души са арестувани в Испания заради уреждане на футболни мачове

  • черно тото-
  • испания-
  • гибралтар-
  • андора

Сред задържаните има граждани още на Андора и Гибралтар

23-ма души са арестувани в Испания заради уреждане на футболни мачове - 1
Снимка: Shutterstock

Полицията в Испания е задържала организирана престъпна група от 23-ма души, за които се смята, че са уреждали резултатите на футболни мачове в испанските, андорските и гибралтарските непрофесионални шампионати, предаде Reuters.

Подозренията са, че групата е залагала малки суми, за да не буди подозрения при букмейкърите, но в резултат е успяла да спечели €500 хил. от манипулираните залози.

Властите съобщават още, че сред замесените има и футболисти, но не разкрива на този етап техните имена, тъй като разследването все още е в ход. Ясно е само, че схемата е засечена при проследяването на 30 съмнителни мача в третото ниво на испанския футбол и местните надпревари в Андора и Гибралтар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    корупция черното тото ТОВА В БЪЛГАРИЯ го умее БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ
    перуката ПОМНИТЕ ли МАЧА
    БЪЛГАРИЯ ЕСТОНИЯ
    равенството 3 на ТРИ