Last news in Fakti

31 Януари, 2023 18:33 1 226 1

Барселона дава €40 млн. за халф на Фиорентина

  • софиан амрабат-
  • фиорентина-
  • барселона

„Каталунците“ обаче имат проблем с картотеките на този етап

Барселона дава €40 млн. за халф на Фиорентина - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона ще се опита да привлече Софиан Амрабат от Фиорентина до края на трансферния прозорец днес, по информация на Sport.

Изданието твърди, че „каталунците“ са готови да платят €40 млн. за мароканската звезда от Мондиала в Катар през миналия декември. €4 млн. ще бъде сумата за 5-месешния му наем и още €36 млн. в случай, че сделката стане постоянна през лятото.

26-годишният полузащитник е желан още от куп други отбори, така че „виолетовите“ са в позиция да изискват в момента.

Междувременно „Барса“ има проблеми с картотекирането на играчи в момента. По-рано от клуба дори съобщиха, че местната футболна федерация създава проблеми около правото на Гави да играе в представителния тим.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    0 0 Отговор
    Десиславе, кажи някой филм или сериал ?