Last news in Fakti

31 Януари, 2023 20:33 870 0

Реал Мадрид отхвърли офертата на ПСЖ за един от офанзивните си полузащитници

  • реал мадрид-
  • псж-
  • марко асенсио

„Кралския клуб“ изглежда е готов да рискува раздяла с испанеца безплатно през лятото

Реал Мадрид отхвърли офертата на ПСЖ за един от офанзивните си полузащитници - 1
Снимка: БГНЕС

Марко Асенсио едва не стана играч на ПСЖ днес, след като Реал Мадрид отхвърли офертата на „парижани“ за своя дългогодишен играч, предаде Football Espana, позовавайки се на различни източници.

27-годишният офанзивен полузащитник има договор с „белия балет“ само до края на кампанията, което означава, че той е само на няколко месеца от свободата сам да взема решения за бъдещето си.

Асенсио е един от онези поливалентни играчи на разположение на Карло Анчелоти, които не са със статут на титуляри, но са винаги сред първите избрани за смяна на тактическия план на терена.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА