Last news in Fakti

31 Януари, 2023 21:03 692 0

Още един от централните бранители на Ливърпул се контузи в навечерието на мачовете в Шампионската лига

  • ибрахима конате-
  • ливърпул

„Червените“ са на прага на най-сериозната си криза в ерата на Юрген Клоп

Още един от централните бранители на Ливърпул се контузи в навечерието на мачовете в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Новините в Ливърпул изглеждат все по-лоши с всяка изминала седмица. Този път неприятностите идват от Ибрахима Конате, който получи контузия в бедрото, която ще го извади от игра за дълъг период от време, пише Daily Mail.

23-годишният френски национал едва започна да играе редовно след серията от проблеми с коляното и контузията на Върджил ван Дайк и ето, че ще бъде принуден да стои встрани от екшъна още известно време.

На „мърсисайдци“ им предстоят три изключително важни срещи от Висшата лига срещу Уувърхамптън, Евертън и Нюкасъл Юнайтед, в които трябва да се сложи край на серията без успех, а веднага след това идва време и за мачовете от Шампионската лига срещу Реал Мадрид.

Юрген Клоп най-вероятно ще заложи на Жоел Матип и Джо Гомез, тъй като другите опции за сърцето на отбраната далеч не са толкова надеждни (Натаниел Филипс и Рис Уилямс).


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА