Last news in Fakti

2 Февруари, 2023 21:20 2 415 2

Забитцер води на "Олд Трафорд" дива от "Ергенът" (СНИМКИ)

  • марсел забитцер-
  • катя кюне-
  • сексапил-
  • манчестър юнайтед

Марсел се радва на прекрасен семеен живот

Русокоса футболна половинка ще краси официалната ложа на "Олд Трафорд".

Заедно с новото попълнение на гранда Манчестър Юнайтед - Марсел Забитцер, в града идва и прелестната му избраница Катя Кюне.

Тя е с 9 години по-голяма от любимия си и също е известна. Тя участва в немското издание на "Ергенът" през 2014-а и оставя голяма следа във формата. Кюне е и известен модел.

Катя и Марсел са заедно от 2017-а. Те имат дъщеря на име Мери Лу, която се роди през април 2019 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пропуск на журналиста

    3 2 Отговор
    "Катя Кюне дойде преди 22 години с майка си от Украйна в Германия. Нейният биологичен баща и много членове на семейството все още живеят в град Херсон, близо до Одеса. Днес Катя иска да привлече вниманието към страданието на семейството си в Украйна. Тя участва в програмата за подпомагане на Украйна."... пробутват ни "новини" за разни украинки...
  • 2 Грозна е

    0 0 Отговор
    Не мъ кефи