4 Февруари, 2023 15:30 1 324 0

Нов в Нюкасъл заплашен със затвор

  • антъни гордън-
  • футбол-
  • евертън-
  • затвор

"Свраките" платиха за него на Евертън 50 милиона евро преди седмица, но може и да се лишат от услугите му за доста време

Нов в Нюкасъл заплашен със затвор - 1

Новото попълнение на Нюкасъл - Антъни Гордън е заплашен със затвор за шест месеца, съобщи вестник "Сън". "Свраките" платиха за него на Евертън 50 милиона евро преди седмица, но може и да се лишат от услугите му за доста време.

Гордън беше сниман зад волана на своя Mercedes G-Wagon за £100 000 броени дни, след като шофьорската му книжка беше отнета и получи забрана за шофиране за половин година заради поредица от грешки - неправилно паркиране и превишена скорост по нарушение от 2022 година.

Облечен в черно пухено яке изрусеният Гордън беше видян да се качва в автомобила от страната на шофьора, а до него приятелката му Ани Кийтинг. Минути по-късно той безсрамно паркира посред бял ден пред хотел "Хилтън".

Нарушаването на забрана за движение по пътищата може да означава до шест месеца затвор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА