Last news in Fakti

5 Февруари, 2023 20:00 908 2

Тодор Неделев взе наградата "Лъвско сърце - Трифон Иванов"

  • тодор неделев-
  • футбол-
  • лъвско сърце - трифон иванов-
  • награда

Българският национал пострада много тежко при катастрофа между двата автобуса на "лъвовете" в Грузия

Тодор Неделев взе наградата "Лъвско сърце - Трифон Иванов" - 1


Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев получи специалната награда на Българската асоциация на спортните журналисти "Лъвско сърце" на името на Трифон Иванов, която се връчва от 2016 г., по време на церемонията за Футболист на годината.

Българският национал пострада много тежко при катастрофа между двата автобуса на "лъвовете" в Грузия. Наложи се полузащитникът да бъде опериран по спешност, тъй като получи черепно-мозъчна травма.

Имаше опасения дори, че Неделев няма да може да се завърне на футболния терен, но със силна воля и дух той се справи с тежката ситуация. Креативният халф постепенно поднови тренировки, а в събота записа първи игрови минути след 252 дни отсъствие от терените.

"Радвам се, че отново съм тук след толкова време. Миналата година беше най-тежката в моя живот и кариера. Искам да благодаря както на д-р Шота Ингороква, защото спаси моя живот, и на д-р Бочев за всички грижи. Благодаря на моето семейство, моято приятелка и на всички вас за подкрепата. Благодарение на вас се оправих по най-бързия начин. Вчера, след толкова много време, играх мач. Много съм щастлив. Надявам се да възвърна формата си и да помогна на моя отбор и на националния отбор", заяви през сълзи Тошко Неделев.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби...

    2 1 Отговор
    Ъъъъъхххх....аз взех лъвско шише-Трифон Нарезан...ляляляля...
  • 2 Урко

    4 3 Отговор
    Да е жив и здрав, ама той не можа да стане футболист преди, преди още да му пукнат главата, сега вече за кога?