7 Февруари, 2023 14:00 1 384 1

Отношенията между треньора и капитана на Байерн Мюнхен са сериозно влошени

  • байерн мюнхен-
  • мануел нойер-
  • юлиан нагелсман-
  • футбол-
  • бундеслига

Според информацията отдавна има напрежение между Нойер и Нагелсман, породено от факта, че треньорът предпочита да предава идеите си на играчите чрез халфа Йосуа Кимих, като същевременно игнорира вратаря

Отношенията между треньора и капитана на Байерн Мюнхен са сериозно влошени - 1

Отношенията между капитана на Байерн Мюнхен Мануел Нойер и старши треньора на баварците - Юлиан Нагелсман, са влошени след скандалното интервю на вратаря, в което критикува ръководството на клуба, пише „Кикер“.

Според информацията отдавна има напрежение между Нойер и Нагелсман, породено от факта, че треньорът предпочита да предава идеите си на играчите чрез халфа Йосуа Кимих, като същевременно игнорира вратаря. Уволнението на дългогодишния треньор на вратарите Тони Тапалович е причината за окончателния разрив в отношенията между Нойер и Нагелсман.

Отбелязва се, че някои от играчите на Байерн са на страната на Нойер след негово интервю, в което той критикува ръководството на баварците за уволнението на Тапалович, но това обстоятелство не се отразява на тренировъчния процес.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4444

    2 0 Отговор
    Изхода е един Нойер на пътя.