Last news in Fakti

7 Февруари, 2023 19:59 3 161 1

Прелестна блондинка забрави за Милитао, наслаждава се на нова любов

  • едер милитао-
  • каролине лима-
  • сексапил

Каролине Лима намери утеха в прегръдките на инфлуенсър

Сексапилната Каролине Лима намери утеха в прегръдките на известен инфлуенсър.

Блондинката бе зарязана от защитника на Реал М и националния отбор на Бразилия Едер Милитао, докато беше бременна, пише "Гонг". Дъщеря им Сесилия се роди през юли миналата година, а след това се развихри огромен скандал. Каролине даде под съд футболиста за издръжка от 1100 евро, той пък заведе контраиск за клевета.

Сега Каролине има нова любов. Той се казва Ги Араухо и е на 35 години. Двамата съобщиха, че се обичат със серия от снимки в Инстаграм. "С него животът е по-лесен. Харесвам как заедно се смеем на едни и същи неща. Той ми помага да се справя с проблемите", обяви бразилката.



Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Намерила си е нов плащач

    5 0 Отговор
    Онзи от Бразилия е посял семето, а друг ще се грижи за децата му. Законите на природата.