10 Февруари, 2023 07:30 2 060 1

Пиърс Морган изрази възхищението си от Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • ал насър-
  • хеттрик-
  • пиърс морган

Пиърс Морган е един от най-ревностните защитници на Роналдо и не е спрял да критикува Манчестър Юнайтед след като португалецът се раздели отново с “червените дяволи”

Пиърс Морган изрази възхищението си от Роналдо  - 1
Снимка: БГНЕС

Журналистът Пиърс Морган поздрави Кристиано Роналдо за отбелязания от него хеттрик по време на участието му в мача от 16-ия кръг на СПЛ срещу Ал Уехда.

„Роналдо отбеляза 500 гола в лигата в кариерата си. Той отбеляза 61 хеттрика: 30 преди да навърши 30 години и 31 след това. Сега той е на 38. Невероятно. Поздравления“, написа Морган в социалната си мрежа.

Пиърс Морган е един от най-ревностните защитници на Роналдо и не е спрял да критикува Манчестър Юнайтед след като португалецът се раздели отново с “червените дяволи”.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жссттт

    2 2 Отговор
    От гейски работи не разбирам.