Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 12:30 1 975 3

Шеф на Черно море: Ако всички работеха като нас, националният отбор нямаше да се сравнява с Люксембург и Малта

  • пламен андреев-
  • черно море-
  • футбол-
  • национален отбор

Побеждаваш Левски с шест футболисти, възпитаници на детско-юношеската школа, и още двама, останали на пейката

Шеф на Черно море: Ако всички работеха като нас, националният отбор нямаше да се сравнява с Люксембург и Малта - 1

Изпълнителният директор на Черно море Пламен Андреев направи любопитен коментар за мача с Левски, спечелен от варненци с 1:0. В една от социалните мрежи той изрази задоволството си от факта, че при успеха над "сините" във Велико Търново взеха участие шестима играчи, излезли от школата на Черно море, а още двама са останали на пейката.

"Побеждаваш Левски с шест футболисти, възпитаници на детско-юношеската школа, и още двама, останали на пейката. Ако всички отбори в България работеха по този начин, нямаше сега националният отбор да се сравнява с Люксембург и Малта", написа Андреев, цитиран от Vsport.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варната

    3 10 Отговор
    Мерно Чоре !!! Егати отбора . Смях .
  • 2 Адам Хилтън

    6 3 Отговор
    Аз пък нито Черно море, нито друг български отбор съм видял скоро да участват в купа на Уефа или Шампионска лига. Честно казано, в "А Група" всички са балерини - в Б Група мачовете са по-развлекателни, и Националния ако използва футболисти от там, ще има по-големи шансове да се класира за нещо.
  • 3 Намагнитизирани

    2 1 Отговор
    Нещата в Българския футбол ще се оправят когато всички мутри бъдат изгонени не само от футбола ами и от страната въобще.... Иначе черно море е като цяла Варна, пошлост, некадърност и поклони до земята пред тези дето им дават по 940 лева заплати...смях