16 Февруари, 2023 17:02 1 714 3

Левски се готви за Пирин без основни футболисти

  • илиян стефанов-
  • жереми петрис-
  • левски-
  • футбол-
  • пирин благоевград

В заниманието обаче участваше спряганият за трансфер в чужбина бранител Хосе Кордоба

Левски се готви за Пирин без основни футболисти - 1
Снимка:

Левски продължава подготовката си за гостуването на Пирин Благоевград тази неделя от 15:15 часа в двубой от 20-ия кръг на efbet Лига.

"Сините" поведоха поредната си тренировка в четвъртък, от която обаче отсъстваха защитникът Жереми Петрис, който продължава да се готви по индивидуална програма, както и Илиян Стефанов, който е болен.

В заниманието обаче участваше спряганият за трансфер в чужбина бранител Хосе Кордоба.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖЕКО

    7 3 Отговор
    ОТЪРВЕТЕ ГИ ОТ ТИЯ МЪКИ ВЕЧЕ ИЗКЛЮЧЕТЕ ГИ ОТ А ГРУПА
  • 2 Стоян Александров

    3 4 Отговор
    Палячовците провели тренировка, леле майко ! То никпй вече не ги харесва и още по- малко да ги разпознава като сини футболисти, а те даже тренирали на Герена, леле майко. Махайте се беееее, махайте се ! Ходете си по родните места, това е. Левски е за българи и за левскари, другите не са желани. Мъро и Насю и те вече не са желани, а скоро и ще бъдат натирени. Не го ли разбирате това бееее ! Какво трябва да стане, че нахалниьи като Вас всичките там да разбервте и да се разкарате от Иконата Левски, какво ???
  • 3 Муаха-ха-ха-ха...

    3 3 Отговор
    Подготвят се за поредната екскурзия.