Last news in Fakti

17 Февруари, 2023 09:00 1 371 1

Моуриньо: Много ме е яд!

  • рома-
  • жозе моуриньо-
  • залцбург-
  • лига европа-
  • футбол

Не бих казал, че резултатът е сензационен, но бих казал, че става въпрос за липса на късмет

Моуриньо: Много ме е яд! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо смята, че късметът е обърнал гръб на тима му в мача със Залцбург в Лига Европа. "Вълците" загубиха с 0:1 гостуването в Австрия, но според Специалния това не е било справедливо с оглед показаното от двата отбора и превъзходството на футболистите му.

"Не бих казал, че резултатът е сензационен, но бих казал, че става въпрос за липса на късмет. Това често се случва във футбола - отборът, който контролира мача и е по-близо до победата, не успява да отбележи и накрая получава гол. Много ме е яд", коментира Моуриньо.

"Залцбург игра своята игра. Те използваха качествата, с които разполагат. Целта им бе да не загубят, но накрая късметът им се усмихна и спечелиха", добави треньорът на Рома.

Залцбург стигна до минималния успех с гол на аржентинеца Николас Капалдо в 88-ата минута.

Реваншът в Рим е на 23 февруари (четвъртък).


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядото

    1 1 Отговор
    Толкова си можете на този етап...!!! Вземи да стегнеш редиците че сте трагични напоследък...!!