Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 09:00 796 1

Неймар няма намерение да напуска Париж и Франция

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • лионел меси-
  • франция

Желанието на Неймар не зависи от това дали Лионел Меси ще поднови контракта си с ПСЖ

Неймар няма намерение да напуска Париж и Франция - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар няма намерение да напуска клуба, твърди “Екип”. Въпреки постоянните слухове, че парижани ще се опитат да го продадат през лятото, бразилският национал планира да остане в тима до края на договора си през 2027 година. Желанието на Неймар не зависи от това дали Лионел Меси ще поднови контракта си с ПСЖ.

От началото на сезона бразилецът има 13 гола и 11 асистенции в Лига 1, но при драматичната победа с 4:3 над Лил през уикенда се контузи и не е ясно дали ще успее да се възстанови навреме за реванша от осминафиналите на Шампионската лига срещу Байерн (Мюнхен). От медицинския щаб на ПСЖ правят всичко възможно да вдигнат нападателя на крака за гостуването на “Алианц Арена”.

“Дали ще спечелим Шампионската лига? Мога да гарантирам единствено, че ще дадем всичко от себе си, за да спечелим всички състезания, в които участваме. Няма футболист, който да не иска да триумфира в Шампионската лига. В този турнир са събрани най-добрите и е много трудно да стигнеш до крайния успех, но ние ще се опитаме да го направим”, заяви Неймар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    има ТАЛАНТ