Last news in Fakti

26 Февруари, 2023 20:34 2 313 1

Голямо браво на публиката в Ботевград, "лъвовете" обаче с... тъжна победа

  • българия-
  • баскетбол

Победа за България, но с разлика, която устройва Португалия

Голямо браво на публиката в Ботевград, "лъвовете" обаче с... тъжна победа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

България победи с 90:82 Португалия в последна среща от втория кръг на европейските баскетболни квалификации.

Нашите се нуждаеха от успех с над 10 точки разлика, за да се класират директно за последния кръг на квалификациите. Португалия обаче спечели настоящата група, а "лъвовете" останаха втори, макар и само с едно поражение и ще се наложи да преминат успешно третия рунд на пресявките, за да се включат към последния етап от квалификациите за ЕП.

Александър Везенков отбеляза 30 точки за нашите и беше най-резултатен от всички в мача, но в последните минути на срещата се поизмори, тъй като преди броени часове имаше мач на клубно ниво за Олимпиакос.

Огромно браво на всички фенове в залата в Ботевград. Публиката създаде страхотна атмосфера за баскетбол. Нашите състезатели обаче не можаха да се класират директно за последния етап от пресявките.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Важното е

    5 4 Отговор
    ,че БеГеГо ...….Ще Отебе Усраинците