Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 20:06 11 745 4

Треньорът на Лудогорец хвърли "бомба" след равенството с Левски

  • анте шимунджа-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • тодор неделев

Това е колективно решение, не зависи от един човек

Треньорът на Лудогорец – Анте Шимунджа, призна, че е взето колективно решение в клуба за привличането на Тодор Неделев. Словенският наставник индиректно загатна за тази сделка, като все още обявления от двата клуба няма.

"Има още много точки за печелене и губене. Продължаваме да се борим и да работим заедно.Имаме някои проблеми с контузии, които не очаквахме. Това е футболът. Тодор Неделев е страхотен и опитен играч. Имаме нужда от такива футболисти. А той може да ни го даде", започна треньорът за Неделев.

"Това е колективно решение, не зависи от един човек. Всички ние в Лудогорец имаме една цел. Мисля, че няколко пъти през годините Неделев е бил близо до нашия клуб и се надявам, че може да ни донесе качество", сподели Шимунджа по темата след хикса с Левски.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХАРОН

    13 2 Отговор
    Решава който има пари! Ха ха хо- както се развеселяваше Тато- Царство му небесно.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 2 Отговор
    ФУТБОЛЪТ е вече БИЗНЕС
  • 3 Гого

    5 1 Отговор
    Да не отваряте нови дюнери в Разград?
  • 4 Ацо

    8 0 Отговор
    Неделев е поредния нереализиран във чужбина "талант" ,заради мързела си и това че е глезен у нас! За такива важи максимата "По добре първи на село,отколкото последен във града!"