Last news in Fakti

3 Март, 2023 15:30 3 426 4

Тази ли е най-красивата половинка във Висшата лига?

  • висшата лига-
  • футболни половинки-
  • сексапил-
  • секси-
  • мая линдельоф

В направеното изследване са използвани снимки на любимите на всички играчи, взели участие в мачовете от английския шампионат от началото на 2023 г.

Тази ли е най-красивата половинка във Висшата лига? - 1
Снимка: Instagram

Британските букмейкъри използваха технологията на изкуствения интелект към приложението „AttractivenessTest“, за да определят най-красивите половинки на футболистите във Висшата лига.

В направеното изследване са използвани снимки на любимите на всички играчи, взели участие в мачовете от английския шампионат от началото на 2023 г. Най-високата възможна оценка, която може да бъде получена е 10.

За най-красива беше определена Мая Линдельоф. Половинката на защитника на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф е била оценена с 9,7 точки.

Второ място заема миналогодишната победителка Таня Уорд, който през 2022 г. се омъжи за офанзивния футболист на Манчестър Сити Рияд Марез.

Тройката се допълва от блондинката Пери Едуардс, която е в интимни отношения с Алекс Окслейд-Чембърлейн от Ливърпул.

В топ 5 са още Мили Адамс – приятелката на Бен Уайт от Арсенал, както и Исабел Хаугсенг Йохансен – половинката на голмайстора на Манчестър Сити Ерлинг Холанд.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон

    7 0 Отговор
    Категорично не.
  • 2 Ром Бакарди

    5 0 Отговор
    Сагласен сам! Таз Мая е хараби-не ще и дума. Кат я сравнявам сас мойто жина.....дет вълците кат я скиват-сами палят огън да избягат!
  • 3 Пръц

    1 1 Отговор
    "Хубавите ябълки-прасетата ги ядат" е казал Българина докато правил секс с козата на комшията.
  • 4 Гост от зайчарника.

    1 0 Отговор
    Не съм придирчив, взимам ги всичките. И без тва съм скъсал менискус та ми трябват масажорки. Нови Матки Хари