19 Март, 2023 16:47 849 5

Ивелин Попов: При Станимир Стоилов и на 35 години може да научиш нещо

  • ивелин попов-
  • футбол-
  • станимир стоилов-
  • арда

Благодаря за награда и на преценилите, че аз заслужавам този приз

Ивелин Попов: При Станимир Стоилов и на 35 години може да научиш нещо - 1
Снимка: БГНЕС

Най-опитният в състава на Левски – Ивелин Попов, сподели след вкараната дузпа за 0:3 в Кърджали, че е винаги готов да се нагърби с отговорност. Офанзивният футболист заяви също, че при наставник като Станимир Стоилов винаги има какво да се научи, дори да си опитен футболист.

„Благодаря за награда и на преценилите, че аз заслужавам този приз. Отвън изгелждаше, че сме се разходили, но не е така. Успехът дойде с пот и много тренировки“.

„Искрено се надявам да си връщаме добрата форма. Всяка суха мрежа носи самочувствие на защитата, вратаря, хората пред тях. В края на сезона се надяваме Левски да е, където му приляга“.

„Знаете, че който не е бил, той не е изпускал. Радвам се, че успях да отбележа. Винаги съм готов да се нагърбя с отговорност. Аз съм самокритичен, всяка критика към отбора я приемам лично. Има накъде да растем. При Станимир Стоилов и на 35 години може да научиш нещо“.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    5 2 Отговор
    Няма значение при кого и на колко години,човек докато е жив се учи...
  • 2 верно е

    8 3 Отговор
    Най-много се учи от Мъри, как се проси,щото Раев не може да му дава по 50 бона на месец.Лумпените ще му съберат некой лев за боза и баничка !
  • 3 ¹19008е

    4 8 Отговор
    Честита победа сини лъвове само така смело напред Левски 1914г Винаги е бил Отбора на народа
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Левски 1914

    1 2 Отговор
    А зако не вкара дузпата срещу Славия?