22 Март, 2023 18:00 7 114 6

Голям смях: Ето какво се случи, когато "мечка" изненада Тайсън (ВИДЕО)

  • тайсън фюри

Фюри има заложби на актьор

Голям смях: Ето какво се случи, когато "мечка" изненада Тайсън (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Мач на 29-и април между Тайсън Фюри и Александър Усик май няма да има. Фенове на бокса се надяват все пак срещата да се състои и да има абсолютен шампион в "кралската" дивизия на спорта.

Тайсън Фюри често използва неприличен изказ преди свои мачове. Голяма популярност доби "скрита камера" с него. Кадрите са заснети от ВТ Sport и предизвикват много усмивки.

Макар "скритата камера" да е снимана преди няколко години, тя е актуална и днес.

Ето какво се случва, когато "мечка" изненада Тайсън Фюри. Реакциите на Тайсън - първоначалната му физиономия при "атаката", начинът, по който се "защитава" и фразите му: "Ние не раздаваме крошета на талисмани, а само ги ритаме", "Помислих, че е диво куче" и "Глупав човек", карат някои фенове на бокса да правят плочки на корема от смях:


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ами

    15 1 Отговор
    Тъпотия🙄🤧
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Димитър

    5 4 Отговор
    Пожелавам му близка среща с гризли майка с мечетата...

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Постановка

    4 0 Отговор
    Личи си, че знае какво го чака. Още преди да е наближил тоя с костюма, Фюри се надига от стола леко и поглежда назад. :D :D :D