23 Март, 2023 09:40 1 101 0

ЦСКА иска защитник от шампиона на Норвегия

  • цска-
  • футбол-
  • селекция

На „Армията“ вече разполагат с двама норвежци, но в халфовата линия – Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц, който може да действа и като крило

ЦСКА иска защитник от шампиона на Норвегия - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът в efbet Лига ЦСКА разглежда вариант да привлече още един норвежец в състава си. Това ще се случи през летния трансферен прозорец. Харесаният футболист действа като централен защитник.

На „Армията“ вече разполагат с двама норвежци, но в халфовата линия – Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц, който може да действа и като крило.

До Gong.bg достигна информация, че набелязаният от ЦСКА бранител играе в един от норвежките грандове Мьолде и е обвързан с мениджърската агенция, която представлява гореспоменатия Линдсет и Дауда Бамба. Самият Бамба също има норвежки паспорт.

Името на защитника е Бирк Риса. Той е на 25 години и има по-силен ляв крак. Договорът му изтича през декември тази година, като вероятно през лятото ЦСКА може да го привлече за неособено голяма сума.

Още преди няколко месеца се заговори, че ЦСКА има интерес към бранител от Скандинавския полуостров, но през зимата подобен трансфер не се осъществи.

По време на подготовката си за пролетния дял от шампионата „червените“ бяха свързвани с турския бранител Хасан Куручай, който има и датски паспорт. В крайна сметка Куручай подписа с Айнтрахт Брауншвайг, а столичният гранд не привлече играч в ариергарда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА