Last news in Fakti

24 Март, 2023 06:47 830 1

Голям мач в "Арена София"

  • баскетбол

Левски срещу ЦСКА за Купата

Голям мач в "Арена София" - 1
Снимка: БГНЕС

Днес ще се състои финалът за Купата на България по баскетбол. Ще има Вечно дерби за трофея. Мачът е с начален час 18:00 и ще се проведе в "Арена София".

Левски победи на 1/2-финалите силния тим на Черноморец със 77:73. Крилото Алън Арнет е най-големият коз в селекцията на "сините".

ЦСКА пък се върна тази година в елитния ни баскетбол. "Червените" са в серия от 8 поредни успеха. На 1/2-финалите за Купата победиха мощния отбор на Балкан Ботевград след продължения.

"Армейците" май са фаворити за трофея, защото направиха много силни трансфери в хода на сезона. Тимът се подсили с крилото Таменанг Чо и центъра Драган Зекович. Гардът Брендън Йънг пък се възстанови от контузия и се вихри за "червените".

Очакванията са за здрава битка на паркета.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАФ КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    Голям Мач, Последван от Голям Варгал...