Last news in Fakti

25 Март, 2023 20:22 1 442 3

Лили Иванова честити спечелената Купа на България на баскетболния Левски, Тити й подарил трофея

  • лили-
  • иванова-
  • левски-
  • баскетбол-
  • тити-
  • папазов

За мен е огромна чест!, написа примата

Лили Иванова честити спечелената Купа на България на баскетболния Левски, Тити й подарил трофея - 1
Кадър: Официална страница във Фейсбук на Лили Иванова

Примата на българската поп музика Лили Иванова честити спечелената Купа на България на баскетболния Левски и благодари на президента на клуба Константин Папазов за подарения трофей снощи след финала на турнира. Левски победи ЦСКА с 86:81 в битката за отличието в „Арена София“ в столицата.

„Честита КУПА БЪЛГАРИЯ 2023 на Баскетболен клуб Левски! Благодаря на г-н Тити Папазов, президент на клуба, и на прекрасните баскетболисти за подаръка - оригиналната купа, която момчетата завоюваха на 24.03.2023 в зала „Арена София“! За мен е огромна чест! От цялото си сърце ви пожелавам здраве, щастие и винаги - най-големите успехи, с които България да се гордее“, написа Лили Иванова в профила си в социалната мрежа Фейсбук, публикувайки и снимка на трофея.

Оказва се, че президентът на „сините“ Константин Папазов е подарил ценния за клуба му трофей на Лили. След успешния финал за „сините“, Папазов отишъл да празнува в столичен ресторант и се оказало, че там вечеря Лили Иванова. Тогава Тити е взел решение, че ще подари този трофей на примата на българската музика. Така спечелената Купа от „сините“, която тежи 14 кг, вече е притежание на Лили Иванова.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нямам думи !

    10 8 Отговор
    Ревльото сигурно е бил пиян ! Момчетата за това ли се трудеха цял сезон ? Пълно унижение.Ама и бабичката, нали е алчна и цял живот само граби,как е могла да приеме изобщо такъв "подарък" ?!

    Коментиран от #2, #3

  • 2 A, не бе!

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Нямам думи !":

    Ще вземе купата на България и ще стои трезвен.
  • 3 СЗО

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Нямам думи !":

    Тити се мазни на Лилито за да завещае парите си на Уевски.