Last news in Fakti

27 Март, 2023 15:52 936 5

Сериозна подкрепа за националите ни в Унгария

  • национален отбор-
  • футбол-
  • унгария-
  • зрители-
  • фенове

Интересното е, че агитката на българите довечера ще събере сънародници от три държави

Сериозна подкрепа за националите ни в Унгария - 1
Снимка: БГНЕС

Около 500 фенове ще подкрепят българския национален отбор довечера във втората му европейска квалификация в група G по пътя към първенството в Германия догодина. Пресаташето на унгарския футболен съюз (MLSZ) Йеньо Шипош заяви, че първоначално българите са поискали 400 билета, а след това са заявили още, като са получили 100 допълнителни.

Интересното е, че агитката на българите довечера ще събере сънародници от три държави. Освен най-многочислената група, която пристига от нашата страна, в сектора на стадион "Пушкаш Арена" ще развеят трибагреници българи, живеещи в Унгария и в съседна Словакия.

Капацитетът на впечатляващия и скъпоструващ национален стадион на унгарците събира малко над 62 хиляди зрители, но според човекът от федерацията, от съображения за сигурност ще бъдат пуснати най-много 60 хиляди. И това е на път да се случи, тъй като в неделя вечерта е имало малко над 900 свободни билета, по високите етажи на секторите.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 топкоболни

    8 1 Отговор
    С колко паднаха? Или още не са играли? Горките толкова са слаби, защо харчат народни пари, така поне ще има за уиски за футбола и др.

    Коментиран от #2

  • 2 То е ясно

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "топкоболни":

    1:0 още от съблекалнята !
  • 3 Един от всички

    4 0 Отговор
    От 65 000 души 500 наши е дастатъчно
  • 4 Опааа

    2 0 Отговор
    И защо е тази “подкрепа”? 🤔🤦‍♂️ Ненужно! Мачкаааааай Орбан! Слава!
  • 5 Ел Чапо

    1 0 Отговор
    Ковачев ! Цялата ви медия СМЪРДИ от лъжи ! Туко що видяхме, не повече от 60 българи на стадиона ! Тези пари където ги взимаш,един ден, за свещи ще ги ползваш.И Унгария вече води в резултата.