27 Март, 2023 18:47 1 309 0

Бивш футболист обвинен в трафик на наркотици, грози го 16 г. затвор

  • серхио контрерас пардо-
  • футбол-
  • трафик на наркотици-
  • обвиняем

39-годишният Коке направи добра кариера в Малага, Олимпик Марсилия, Арис Солун, Ян Регенсбург и Баку

Бивш футболист обвинен в трафик на наркотици, грози го 16 г. затвор - 1

Бившият футболист Серхио Контрерас Пардо, по-известен като Коке, е пред угрозата да прекара следващите 16 години в затвора. Той е обвинен в разпространяване на наркотици в цяла Европа, съобщават испанските медии.

39-годишният Коке направи добра кариера в Малага, Олимпик Марсилия, Арис Солун, Ян Регенсбург и Баку.

Процесът по делото започва в понеделник в Малага. Испанските прокурори смятат, че бившият футболист е ръководил организацията и е давал указания колко наркотици да се купят, на каква цена, откъде да се намерят и какъв тип превозно средство да се наеме за транспортирането им.

Ако съдът признае бившия нападател за виновен, Коке ще бъде и глобен с 150 000 евро. Общо 17 души са замесени, включително братът на футболиста. Те са обвинени в зависимост от ролята им в престъпната организация.

Коке бе арестуван за първи път за участие в трафик на наркотици през 2019 г. След това той прекара година и осем месеца в затвора и бе освободен условно, след като плати гаранция от 15 000 евро през юли 2021 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА