Last news in Fakti

28 Март, 2023 13:30 1 843 12

Наско Сираков отказа да присъства на среща от НКП на Левски

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски

Причините за това са ангажиментите му към кампанията за увеличението на капитала на клуба чрез емитиране на акции и подготовката за Общото събрание на 6 април


Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, излезе с официална позиция на клубния сайт на "сините".

В нея легендарният голмайстор пише, че няма да присъства на срещата налевскарската общност, огранизирана от Националния клуб на привържениците на 1 април.

Причините за това са ангажиментите му към кампанията за увеличението на капитала на клуба чрез емитиране на акции и подготовката за Общото събрание на 6 април. Сираков обаче е отворен за среща след 6 април и Общото събрание на акционерите.

Ето съобщението на Сираков в официалния сайт на Левски:

Уважаеми привърженици,

Ангажиментът ми към разяснителната кампания по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и свързаните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото събрание на акционерите на 06.04.2023 г. възпрепятстват моето присъствие на организираната среща на „синята“ общност на 01.04.2023 г. в София.

Всички възникнали въпроси за настоящето и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на предстоящото Общо събрание в началото на месец април.

В допълнение всички структури на привържениците на „ПФК Левски“, които имат желание да се срещнат с мен, ще имат възможност да уговорим и насрочим подобна дискусия на стадион „Георги Аспарухов“ в дните след провеждането на Общото събрание на акционерите.

Наско Сираков


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    22 0 Отговор
    Наско Задния Вход,тва му е логото.Все отзад се измъква и тичешком до колата..
  • 2 тренер

    24 1 Отговор
    Страхливец, тича по тъча!
  • 3 Валерко

    8 6 Отговор
    Евала, бат Наско! Няма да им се връзваш на дилърчетата от Люлин!
  • 4 Шулц

    16 0 Отговор
    Да не го съблекат и него, веднъж му се размина, втори път не е сигурно
  • 5 Сашо

    14 2 Отговор
    Левски си върви към фалит. Не виждам спасение.

    Коментиран от #10

  • 6 НСПП

    2 0 Отговор
    НСПП
  • 7 Бегай !

    11 0 Отговор
    Насето ще ходи до Бургас със самолет.После ще му докарат джипа да се прави на войвода.Смешник !
  • 8 Монк

    5 1 Отговор
    Казаха му че ще го събличат и затова се крие
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Стоян Александров

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Сашо":

    Приятелю, праЕателю това го говоря и пиша откакто дойде Мъри.... трият ме, псуват ме, обиждат ме че не съм левскар и т.н. Няма проблем, няма. Яд ме е че съм прав за това което и ти пишеш. А само искам ЛЕВСКИ ДА Е ВЪРХА, НО НЯМА ДА Е......И последно само за теб : в Левски са изпрани милярди евро и това трябва да се заличи, а това става само и единствено чрез фалит....само за теб беше това. Мерси и лек ден....аааааа за национала няма да ти пиша ти си знаеш....Водача в класирането даде точно 0 играча, а втория в класирането 3 от които единия се направи наконтузен по- време на мача, един изобщо и не летя със самолета, а за другите изобщо незнам кои са....
  • 11 Така ли

    1 0 Отговор
    Хората го чакат,?!Той отиде на бахур, че е важно !.....
  • 12 0808

    0 0 Отговор
    ... абе, левскари, уж сте умни момчета, а поверявате пари на един отявлен комарджия?..Има приказка: 3 неща са до гроб:Пиянство, женкарство и комарджилък! Успех.