Last news in Fakti

29 Март, 2023 09:00 1 367 2

Скандал в съблекалнята допринесъл за раздялата с Нагелсман

  • байерн мюнхен-
  • юлиан нагелсман-
  • томас тухел-
  • футбол

Шефовете на баварския колос са били притеснени, че младият специалист изпуска съблекалнята и са решили да действат кардинално, за да не се стига до случки

Скандал в съблекалнята допринесъл за раздялата с Нагелсман - 1

Слабите резултати в Бундеслигата не са единствената причина, накарала ръководството на Байерн Мюнхен да уволни Юлиан Нагелсман. Шефовете на баварския колос са били притеснени, че младият специалист изпуска съблекалнята и са решили да действат кардинално, за да не се стига до случки, подобни на тази, за която разказва “Билд”.

Според изданието Нагелсман е изпаднал в доста неловка ситуация след реванша от осминафиналите на Шампионската лига срещу Пари Сен Жермен. Байерн се наложи с 1:0 и продължи напред в турнира, но Садио Мане е бил бесен от факта, че е влязъл като резерва само за 8 минути. Сенегалецът се е разкрещял на Нагелсман пред целия отбор, а вече бившият наставник на тима е изглеждал доста смутен.

Няколко дни по-късно Мане започна като титуляр срещу Аугсбург, но това само е затвърдило мнението на останалите футболисти, че Нагелсман се е притеснил от евентуална нова гневна реакция на нападателя и затова го е пуснал от първата минута.

В Байерн държат изключително много на дисциплината и е нямало как да подминат факта, че авторитетът на Нагелсман се руши. В крайна сметка се стигна до раздяла между двете страни и начело на отбора застана Томас Тухел.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    11 0 Отговор
    И като го уволниха, и пуснаха случката в медиите му запазиха авторитета.... Когато вместо да набият канчето на футболистите сменят треньора излиза, че футболистите могат да си правят каквото си искат. Жалко че няма такива обраьи като САФ да го замери с бутонките.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.