Last news in Fakti

29 Март, 2023 15:08 3 865 6

"Всичко, което ми трябва, е сушено месо и ракия"

  • лука дончич-
  • баскетбол-
  • нба

Лука Дончич има собствено виждане за нещата на паркета и извън него

"Всичко, което ми трябва, е сушено месо и ракия" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Той е на 24 години. Европейски шампион е със Словения. Европейски клубен първенец е с Реал Мадрид. Ще прибере над 37 милиона долара заплата за сезон 2022/2023. От 2020 до 2023 година е неизменна част от мача на звездите в НБА.

Но преди дни се заговори, че е изпаднал в тежка депресия заради личен проблем. Ако не се досещате за кой става въпрос - визираният млад спортен ас е Лука Дончич.

Дали наистина е в тежко депресивно състояние, само Лука може да си каже. Той обаче предизвика дискусии с избора си на облекло. Балканецът се появи на публична проява с фланелка с надпис:

"Всичко, което ми трябва, е сушено месо и ракия".

Лука е навършил възраст, при която може да употребява алкохол. Любопитно е, че наскоро популярност доби клип, в който играчите на Далас Маверикс тренират под звуците на хит на Лепа Брена. Дали са пили ракия след това, не става ясно?

Иначе на спортна тема, Лука може на жаргон да разплаче всеки баскетболист, който реши да го пази на паркета. А в последния мач на Далас гардът направи ювелирна асистенция през двама съперници. Маверикс пък записа победа като гост на Индиана Пейсърс. Лука пък бе лидер в тима на победителите в срещата и по брой вкарани точки, и по хванати борби, и по направени асистенции (при пасовете довели до кош споделено първо място с Кайри Ървинг).

Преди този мач Далас беше в серия от 4 загуби, именно тогава се заговори, че Дончич е в депресия.

Обаче в залата на Индиана... притиснат в ъгъла на полето на домакините, атакуван от двама защитници, при оставащи само 6 секунди до края на владеенето на отбора му, баскетболният майстор роден в Любляна, намери начин да подаде на съотборник в абсолютна чиста позиция.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    19 0 Отговор
    Браво , човека не е станал джендър , падящ трева , и хрупащ бубулечки !
  • 2 мезето

    11 1 Отговор
    Сушено месо пастърма ли означава?
  • 3 ха ха

    4 0 Отговор
    Ти си бил лесен.
  • 4 дедовия

    2 6 Отговор
    А всъщност му трябва мозък.
  • 5 браво

    6 0 Отговор
    на момчето !Слава му !
  • 6 село

    0 1 Отговор
    РАКИЯТА ИМ Е,ВЪРЛА,ЛЮТА25града.