Last news in Fakti

30 Март, 2023 07:30 2 557 3

Левски има нов акционер в клуба

  • левски-
  • петър ганев-
  • футбол-
  • акции-
  • левски за левскарите-
  • акционер

Така “Левски на Левскарите” ще може да вземе участие на предстоящото Общо събрание в ролята на акционер

Левски има нов акционер в клуба - 1
Снимка:

Сдружението “Левски на Левскарите” вече е акционер в клуба, съобщиха от организацията. Това стана възможно, след като членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, прехвърли част от акциите си на Сдружението.

Така “Левски на Левскарите” ще може да вземе участие на предстоящото Общо събрание в ролята на акционер. Паралелно с това тече процедурата по прехвърляне на дела от 10%, притежаван от Тръст “Синя България”, към Сдружението.

Ето какво написаха от "Левски на Левскарите" в официалната си страница във Фейсбук":

"Сдружение “Левски на Левскарите” вече е акционер в ПФК "Левски" АД. По-рано днес членът на Надзорния съвет на Клуба и на Контролния съвет на Сдружението Петър Ганев прехвърли част от своите акции на организацията.

По този начин, “Левски на Левскарите” ще може да вземе участие на предстоящото Общо събрание в ролята на акционер.

Паралелно с това тече процедурата по прехвърляне на дела от 10%, притежаван от Тръст “Синя България”, към Сдружението, като се чакат необходимите документи от Клуба, за да бъде финализирана тя."


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Псевдоним

    7 3 Отговор
    "Новият акционер ще е като стария, само че ще е нов" - Божинката.
  • 2 Тия са

    6 2 Отговор
    Собственикът на фекато си показваше голия гз на бащите им, чийто синове го носят на ръце и му събират пари за да поддържа стандарт из казина и покер клубове. Е няма такава нелепа сган по света.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "Тия са":

    По целия свят мъжете си сменят колите, жените, бирата и други неща но отбора НЕ. Червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора и започнаха да викат за тези дето ги млатиха като тъпан на сватба 8 - 0 !